Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.11 04:49 - ИК
Автор: geridi Категория: Лични дневници   
Прочетен: 866 Коментари: 18 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Като се има предвид, че по време на комунизма изнасилванията са оставали скрити, е спорна каквато и да е статистика.
Един от въпросните, с които се бих на на времето, беше дете на баща - алкохолик и майка, работеща в детска градина. Какво повече има да говорим?
И не е ли алкохолизмът национална черта? 
Кой не е чувал за черния ни дроб, кой не е пял песни за него? 
За мен гейовете са хора, които не искат деца, а лично аз възприемам майчинството с изключение на красивите моменти като бременността, първите думи и прочие, за висша форма на мазохизъм.
Всекидневно съм в стрес как ще се приберат от училище, а съм се била с чистокръвни българи на времето, така че това с мигрантите не е първопричина. Сред тях има хора, които умеят да се отнасят с уважение към хора с различна религия, тогава, когато видят че им даваш съвети като майка. Няма как да не отбележа вежливо отношение например към млад турчин, нямащо нищо общо с желание да ме купува.
За мен миграцията е война, а като се има предвид кой е помогнал на Германия да се възстанови от войната, е абсолютно да кажа, че не могат да реагират по друг начин на 1/2 от себе си. 
Явно от войните между християни русоляви, печели?
:D
Гласувай:
4
0Следващ постинг
Предишен постинг

1. geridi - Да се узакони еничарството? Ако ...
30.11 04:50
Да се узакони еничарството? Ако липсва тази опция, да има кой да каже на родителите, че детето трябва да изучава електротехника и е грешка да не му се позволи не е противочовешко.
цитирай
2. geridi - Също така казах, в родата имаме и...
30.11 05:21
Също така казах, в родата имаме извънбрачно дете. Само че в годините назад. Различно е. Баща му е роден и израсъл в комунизма, а е откъм богатата част на родата. Така или иначе преди 89г.не е имало друго освен комунисти. Непознатото лице, което описах в съня си от предходния пост, е напълно възможно да е баща му, чието погребение беше първото, на което присъствах. Алкохолик отново...
А майка му дори не си спомням коя беше.
Четох, че някакъв платил на убиец 2500 да убие сина му, чиято майка го търсила за изплащане на издръжка... явно е по-добре да си мълча. Детето е свястно. Или поне беше.
Така... ние вкъщи ще се избием кой да вземе децата... нужно е и други примери да се изтипосат.
цитирай
3. cell - Константна величина над всемира )))) и безкрайна ,въпреки че училището е свършило )))
30.11 08:44
...Всекидневно съм в стрес как ще се приберат от училище, ...
цитирай
4. geridi - Мне. Ако работното време и запла...
30.11 12:40
Мне. Ако работното време и заплащането са в нормални граници, никой за никъде няма да бърза, само бърза помощ и полицията например. Един страх по-малко.
Гаменчетата... имигранти и националисти ако се обучават, че жената не се удря, разказвайки например, че майка ти за да те роди е трябвало да те... ох, почти като Троли звуча... а това е повече от свития ти юмрук... откакто съм родила, съм решила, че най-страшното съм го изживяла вече, така че смело напред към президентския пост след три години... о, Гери Ди!
цитирай
5. geridi - Също така, Троли, нямам спомен как ...
30.11 12:43
Също така, Троли, нямам спомен как съм го убила непознатия в съня си. Все едно знаех, че съм, но без спомен как. Може и с поглед.
:D
цитирай
6. geridi - Сънищата. . . когато ядеш, Троли, в ...
30.11 13:02
Сънищата... когато ядеш,Троли, в съня си... е на бременност или кисти/миома на яйчниците.
Откакто пиша, сънувам много рядко.
Така че сънят най -кратко казано е потиснати чувства или пренебрегнати симптоми на настинка.
цитирай
7. geridi - Значи забравих да ти кажа, че опр...
30.11 13:38
Значи забравих да ти кажа, че оправданието било, че не знаел дали е от него бебето. Може и да е имал право, в крайна сметка. Същевременно... явно като лягаш с някого, трябва да си готов да се бракуваш за него.
Също така знам, че случайно пръкнали се бебета няма. Няма такова като: не се усетих... по-добре да дам пример с децата, а не да разсъждавам в кого е вината.
Въпросното дете носеше сестра си на рамене. Докато братята на елитните ритаха сестрите си от леглото да паднат на земята.
Няма значение каква е причината за забременяването, нали? Беше достатъчно, за да посърна, виждайки елита.
Въобще... трябва да видя още веднъж каква е причината до преди 80-90 години мисля в Китай да се чупят петите на момичетата... но ако е било привичка само на богатите, е много интересно как са изгреждали в очите на бедните.
По тази причина ме притесняват малко всякакви академии за родители, понеже всеки съвет трябва да се постави под съмнение.
Самообладание как се възпитава?
цитирай
8. geridi - Викаш, с кила се възпитава, Троли. . ...
30.11 15:06
Викаш, с кила се възпитава, Троли..: D Правих си теста и накрая излезе, че срещу смсче ще си получа резултата, който подробно би звучал:умее да решава задачи по математика до 4-ти клас.
цитирай
9. geridi - Значи. . . по случай рд на потенци...
30.11 15:09
Значи... по случай рд на потенциалния собственик мисля да си отворя една бирария тук .... а брачният партньор да си прави торти. На,я, кой е траве, сега, шацииии?:D
цитирай
10. geridi - А още повече да продължим с тирад...
30.11 15:10
А още повече да продължим с тирадата, че тракането по клавиатурата трябва да е женска работа. Тия нежни програмистки ръце, ни мотика, нито чук държали... ах.:D
цитирай
11. geridi - Наистина ли, Джули, ще ме наричаш ...
30.11 15:52
Наистина ли, Джули, ще ме наричаш рисково семейство?!
Единствено помощ за настинките от адекватен лекар, неодобряващ извеждането на разходка за 4 часа навън след или в последния ден от приема на антибиотик, се нуждая, плюс 3-то мнение къде ще са най-добри децата, както и отваряне на очите, че не е невъзможно семейство и личен живот да са съвместими.
Беше особено трудно да отказвам бира след работа, когато алтернативата беше да се тревожа за дали ме разбра покрай всички свинчета защо е важно да се мият ръцете или евентуално да ми се накрещят за нещо, да ме сбутат, когато си наумя да правя разместване и просто лежа и се настройвам психически за превръщане на спалня в детска и детска в спалня. Още чакам да се състои смяната, която беше ненавременна и получих белег от това, а по-късно обещанието беше-2 седмици. Вече са два месеца
Но като му се примолих, че ако има намерение да мори малката, да ни натири в бъг.бг., а имайки предвид, че голямата обича бъг.бг, би се чувствала ощетена... от цялата работа поне започна да им отделя по равно внимание.
Значи с тая олигофрения да си имаш любима дете... въобще...
На Айнщайн му е било лесно, когато е разполагал с цялата налична информация до този момент. Плюс интерес, естествено. Едно е да имаш колайдер, друго е да си го представяш или въобще да не си чувар за него.
цитирай
12. geridi - Троли, не ти отварям ютуб линковете ...
30.11 16:42
Троли, не ти отварям ютуб линковете нарочно.
Също така... по историческити въпроси... четох, че българите имали традицията да деформират черепа на бебетата. Имайки предвид иконите и турските бурки, съвсем затвърдих тезата си, че България е основана от здравомислещи племена, бунтуващи се срещу посегателството над личността.
След като се начетох и с традиции при африканските племена, плюс допусканията, че Потопът е бил при Черно море, имайки предвид и хитростта на българите, за която се споменаваше в историята... тезата ми е чудесна. Даже за себе си доказах.
цитирай
13. geridi - Не знам. Мене ме осени идея. След ...
30.11 18:45
Не знам. Мене ме осени идея. След като някои са със сънна апнея, аз пък що да не работя туй що копнея.
Президент, полицай и тутурутка са все с "п".
Един бърз шофьорски курс и нонстоп пусната сирена за внимание ще е предупреждение. У=убиец.
:D
3 месеца курс по стрелба и фертиг.
Ам'чи к'о ми й?
:DДоколкото пистолета в ръцете на жена и връзката с травестит е като да наречеш Мария Грозева такава... аз не бих си го позволила.
цитирай
14. geridi - Доколкото зъбите. . . мила Джул, ...
30.11 19:10
Доколкото зъбите... мила Джул, писала съм потенциални причини. Но пак казвам... абсолютно необяснимо е тумор да си върви под ръка със здрави зъби. Иди, че разбери защо.
Съдейки по африканците, най-лесният отговор е липса на витамин Дъ. Но пък сега трябваше да ми платят производителите на биберони като кажа, че големите биберони не позволяват небцето да се деформира, подпомагат подреждането на зародишите, нещо като шина. А аз никога не съм ползвала биберона.
Ако се помисли над формата на бибероната, може би ще се спестят кошмари в кухнята на зъболесарския стол.
цитирай
15. geridi - Доколкото зъбите. . . мила Джул, ...
30.11 19:12
Доколкото зъбите... мила Джул, писала съм потенциални причини. Но пак казвам... абсолютно необяснимо е тумор да си върви под ръка със здрави зъби. Иди, че разбери защо.
Съдейки по африканците, най-лесният отговор е липса на витамин Дъ. Но пък сега трябваше да ми платят производителите на биберони като кажа, че големите биберони не позволяват небцето да се деформира, подпомагат подреждането на зародишите, нещо като шина. А аз никога не съм ползвала биберона.
Ако се помисли над формата на бибероната, може би ще се спестят кошмари в кухнята на зъболесарския стол.
цитирай
16. geridi - За кариесите. . . със сигурност не са ...
30.11 19:31
За кариесите... със сигурност не са цигарите. Може и хиперкалциемия да е. Ако беше вярно това за млякото, два реда зъби горе и долу трябваше да имам. Че и мляко натюрель.
От трета страна, кой яде шкембе чорба с луди чушки и оцет? :DМога да зарадвам господина за рождения му ден, че в момент на криза за бира и оцетът е вариант.
Ако говорим за хигиената... надали. Не че майка ми не е изпищяла, докато че научи на навици, но познавам хора, които са си направили баня в последните 10 години.
Явно някъде между витамин Дъ, оцета и прекомерната употреба на мляко е истината.
Сега ако някой иска да кажа всичко това на немски и междувременно да работя като чистачка, това доведе до абсолютното ми желание да врътна за 4 месеца курс по стрелба и шофиране и да стана полицай. За да всявам респект ако объркам някой падеж. Примерно.
цитирай
17. geridi - Искам да ти кажа, че заключенията ми ...
30.11 19:45
Искам да ти кажа, че заключенията ми за бибероните сочат айкю поне 130.
Колкото повече тиренца с възможни причини измислиш, толкова по-голямо айкю получаваш.
Най-интересното е, че нямам оборване.
:D
цитирай
18. geridi - Никой не ме напада? В 10 през нощта ...
01.12 00:01
Никой не ме напада? В 10 през нощта млад мюслим ме срещна на улицата и миэпредложи 20 евро срещу секс. :DПри което аз на май че 5 хелса му обясних на особено развален немски, че се намираме в Мюнхен и съм работила. Нямам ли право да изпия една бира? Беше млад, та даже ме изби на смях. :D По принцип аз трябваше да му плащам. В смисъл, уплаших се 3 часа по-късно, вкъщи, докато си размишлявах какво можеше да стане.
Мисля че в някои случаи е важно да останеш вежлив.
Не спасява винаги, но..
Също така, мисля, че съм го виждала наоколо. Което ме навежда на мисълта, че си правят проучвания.
Вкъщи се крещи всеки ден. А за да не чистя цял ден и тай-вече за да си личи, трябва да се обзаведе. Вместо това имаме тиви на промоция. Освен това от месец може би почти не излизам от вкъщи . Опитах да се скарам с всички, да ги заплаша дори, та да спрат с басейните посред зима... без успех.
Искам да ти кажа, че ми писна да съм мед.сестра. Не ми останаха нерви, а ако пия хапчета желанието да ги изпия всички се увеличава.
Като складов работник ще съм чудесна. Наистина ли е трудно за правителствата да се стиковат. Аз знам къде няма да се издъня и ще съм ефективна. Така няма да се тревожа и за това какво поднасям на клиентите. ит.н.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: geridi
Категория: Поезия
Прочетен: 60811
Постинги: 254
Коментари: 787
Гласове: 349
Архив
Календар
«  Декември, 2019  
ПВСЧПСН
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031